Perfekt isolering med AGM-spik

Isoleringsstift, eller AGM-spik, har visat sig vara den mest effektiva metoden när det gäller att montera och fixera teknisk isolering. Denna metod har använts i Sverige under flera decennier och är i nuläget den mest användbara. Stiften som appliceras genom isolering används på ventilationskanaler och stålkonstruktioner och finns i olika tjocklekar och diametrar. AGM-spiken tillverkas i galvaniserat stål och som tillval finns även stift i rostfritt stål. Här på BM Svets har vi ett stort utbud av flera olika sorters isoleringsstift och du kan bland annat välja på helt isolerat stift inklusive isolerad bricka eller stift som har en oisolerad bricka. Bland dessa produkter hittar du även brandisoleringsstift som du bör använda när du monterar fast skivor på stålkonstruktioner.

Maskinell fastsättning

När du sätter fast AGM-spik är det viktigt att dessa blir felfritt svetsade så att du får ett perfekt slutresultat. Använd gärna någon av våra populära AGM-maskiner som efter snabb uppladdning svetsar fast AGM-spiken på den önskade ytan. AGM-maskinerna arbetar snabbt och fäster mellan 35 – 40 isoleringsstift per minut beroende på vilken typ av maskin du väljer. Ta gärna kontakt med oss på BM Svets så berättar vi mer om fördelarna med att använda AGM-spik och hur de på bästa sätt appliceras.

Välkommen att höra av dig till oss!

Katalog isolering

Isolerstift / AGM-spik


 

Lösa stift


 

Självlåsande brickor


 

Trådankare, madrassbricka

och madrasskrok

                                    

 

Maskiner och tillbehör


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår